Get Adobe Flash player

Boekingen

Op zoek naar een optreden van een sprankelend en veelzijdig koor? Met 4Tune haalt u iets bijzonders in huis. Wij zijn een enthousiast vrouwenkoor bestaande uit ongeveer 28 zangeressen uit Malden en omstreken.

Maatwerk
Bij optredens stemmen we uiteraard de nummers af op publiek en de gelegenheid. Dat doen we in overleg met u. Zoekt u iets rustigs, iets swingends of juist een mix van beide, het kan allemaal. Twee keer twintig minuten, drie keer tien of nog anders, afwisselend optreden met een ensemble of een ander koor, ook dat is mogelijk. Elk optreden is uniek.

Optredens
4Tune heeft opgetreden op zeer uiteenlopende locaties en bij zeer diverse gelegenheden, zowel binnen als in de buitenlucht. Zo zongen we onder andere in de Marikenstraat in Nijmegen, tijdens de straatmuziekdag, in verpleeg- en verzorgingstehuizen, in winkelcentra (Malden en Dukenburg) en bij de eerste raadsvergadering van burgemeester Van Zomeren en burgemeester Mengde (gemeente Heumen) en bij de laatste ook bij zijn afscheid.

4Tune zong in Kasteel Doornenburg tijdens de Open Monumentendag, in Ravenstein bij Kaarslicht, op de Kerstmarkt in Druten en bij de Graafse Lichtjesavond. We hebben eigen concerten verzorgd in het protestants kerkje te Grave en in De Schakel te Wijchen. Ook hebben we  opgetreden in de Forstgaten Kleve, op de Weinachtsmarkt bij het klooster Graefenthal te Goch, in de zorgresidentie Velp en met de Prateur in de Honigfabriek en tijdens een flashmob in het winkelcentrum van Malden. Ook hebben we meermalen een mooi jubileumconcert gegeven met andere musici in Cultureel Centrum Maldensteijn, onlangs nog in april 2018.

Interesse?
Wilt u weten hoe we klinken, dan nodigen wij u van harte uit om tijdens een repetitie te komen luisteren op een woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in de kapel van Malderburch te Malden. Neem hiervoor contact op met José Derksen.
(zie hiervoor tabblad lid worden).

Wilt u 4Tune boeken, dan kunt u ook met bovengenoemde contact opnemen. Zij gaat na overleg met u een datum aan de dirigent en koorleden voorleggen en onderhoudt contact met u over de details.

4Tune
4Tune 2016 buiten
Oproep nieuwe leden

Vrouwenkoor 4Tune uit Malden heeft plaats voor nieuwe zangeressen in alle stemgroepen. Ben je op zoek naar een gezellig koor met een breed repertoire dat muzikaal wil groeien? Kijk dan snel op de pagina's 'Nieuws' en 'Lid worden' voor meer informatie.