Get Adobe Flash player

Lid worden

Als je lid wilt worden van 4Tune is zang- en / of koorervaring gewenst. Om een indruk te krijgen van het repertoire, de manier van instuderen en de sfeer is het aan te raden om een aantal repetities bij te wonen. Je bent van harte welkom in de Kapel van Zorgcentrum Malderburch in Malden, waar we elke woensdagavond vanaf 19.45 uur repeteren. Ook organiseren we regelmatig een open repetitieavond. Die kondigen we aan via deze website (onder tabblad nieuws) en in de lokale media.

Stemtest Besluit je om lid te worden van 4Tune, dan doe je een stemtest bij de dirigent. Aan de hand van stemoefeningen beoordeelt deze of je in het koor past en in welke stemgroep je terechtkomt. Kosten van de stemtest (inclusief 4 repetities) zijn 15 euro.

Lidmaatschap Lid zijn van 4Tune kost € 22,50 per maand (12 x per jaar). Hierbij is inbegrepen:

  • wekelijkse repetities van 19.45 tot 21.45 uur (behalve in de schoolvakanties)
  • extra stemgroeprepetitie incidenteel
  • bladmuziek in bruikleen
  • een jaarlijkse workshop / koordag (meestal met een eigen bijdrage)
  • veel plezier, gezelligheid, professionaliteit en regelmatig een optreden!

Meer informatie Wil je meer informatie over het lidmaatschap, het bijwonen van een repetitie of een open avond, bel dan met José Derksen (024) 641 75 34.

 

4Tune
4Tune 2016 buiten
Oproep nieuwe leden

Vrouwenkoor 4Tune uit Malden heeft plaats voor nieuwe zangeressen in alle stemgroepen. Ben je op zoek naar een gezellig koor met een breed repertoire dat muzikaal wil groeien? Kijk dan snel op de pagina's 'Nieuws' en 'Lid worden' voor meer informatie.