Img_2377
4TuneHortus_012
Img_2354
4Tune_002
Img_2377
Imgp7137
4TuneRoL_021
previous arrow
next arrow
Get Adobe Flash player

Optredens

Diverse optredens in verleden

4Tune heeft in ons ruim 22 jarig bestaan opgetreden op uiteenlopende locaties en bij zeer diverse gelegenheden, zowel binnen als in de buitenlucht. Zo zongen we onder andere in de Hortus in Nijmegen, tijdens een straatmuziekdag, in verpleeg- en verzorgingstehuizen, in winkelcentra (Malden en Dukenburg) en bij de eerste raadsvergadering van burgemeester Van Zomeren en burgemeester Mengde (gemeente Heumen) en bij de laatste ook bij zijn afscheid.

4Tune zong in Kasteel Doornenburg tijdens de Open Monumentendag, in Ravenstein bij Kaarslicht, op de Kerstmarkt in Druten en bij de Graafse Lichtjesavond. Ook hebben we opgetreden in de Forstgaten Kleve, op de Weihnachtsmarkt bij het klooster Graefenthal te Goch, in zorgresidentie Velp en met de Prateur in de Honigfabriek en tijdens een flashmob in het winkelcentrum van Malden. We hebben eigen concerten verzorgd in het protestants kerkje te Grave en in De Schakel te Wijchen.

Jubileumconcerten geven we vaak in samenwerking met andere musici in Cultureel Centrum Maldensteijn; de laatste was een mooi concert in april 2018.

4Tune

4Tune

Oproep nieuwe leden

Vrouwenkoor 4Tune uit Malden heeft plaats voor nieuwe zangeressen in alle stemgroepen. Ben je op zoek naar een gezellig koor met een breed repertoire dat muzikaal wil groeien? Kijk dan op de pagina ‘Lid worden’ voor meer informatie.